*کسب و کار در ترکیه:
شما برای اینکه اطلاعات کافی در این مورد را به دست آورید در اولین گام باید هدف خود را مشخص کنید که آیا می خواهید کسب و کار در ترکیه را برای خود راه اندازی کنید و یا می خواهید برای فردی کار کنید. با مشخص کردن این موضوع 50 درصد راه را رفته اید. حال اگر بخواهید خودتان شغل ایجاد کنید، باید به دولت ترکیه ثابت کنید که طرح شما به اقتصاد آن کشور کمک می کند.
اگر می خواهید برای فردی کار کنید چندین راه برای شما وجود دارد. به عنوان مثال شما می توانید از سایت های کاریابی مانند Kariyer.net که یکی از معروف ترین شبکه های کاریابی است کمک بگیرید.
یکی دیگر از راه هایی که می توانید اطلاعات کافی از قوانین کاری این کشور به دست بیاورید ، کنسولگری ترکیه در تهران است که شما با مراجعه با آن ها می توانید اطلاعات لازم را به دست آورید. از طرفی هم شما می توانید با سفر به این کشور و با داشتن اعتبار گذرنامه حداقل به میزان دو ماه اقدام به پیدا کردن کار و ارتباط با کارفرمایان آن کشور کنید.
برای ثبت شرکت در ترکیه باید چه مراحلی را طی کرد؟
یکی از مواردی که هنگام ثبت شرکت در ترکیه برای شما به عنوان کارفرما می تواند قابل توجه باشد، این است که مدت زمان ثبت، 4 تا 5 روز کاری طول می کشد ، زیرا در ایران این موضوع حداقل 15 تا 1 ماه زمان می برد که هیچ قطعیتی نیز در آن وجود ندارد.
حال برای ثبت شرکت در ترکیه باید مراحل زیر را دنبال کنید.
- ترجمه گذرنامه خود و یا شرکای تجاری
- استخدام حسابدار رسمی از کشور ترکیه
- تنظیم اساسنامه به زبان ترکی
- گرفتن شماره مالیات
- پر کردن فرم های مخصوص ثبت شرکت
- تکمیل فرم های مخصوص( تعهد) در اتاق بازرگانی
- مراجعه به ثبت احوال و ثبت امضای مدیر عامل یا شخص و تائید اساسنامه
- افتتاح حساب بانکی
- روزنامه کردن شرکت
- ارائه اجاره نامه به اداره مالیات
- دریافت شماره مالیاتی
- دریافت کارت بازرگانی شرکت